Bezlepková múčna zmes na pečenie chleba a kysnuté cesto (500 g)

3,80 

Zloženie: škrob vyrobený z koreňa manioku (tapioka), prosová múka, melivo z vonkajších šupiek plodov skorocelu indického, melivo z výliskov sezamových semien, bambusová vláknina, objemové činidlo: hydrogénuhličitan sodný, regulátor kyslosti: kyselina citrónová, himalájska soľ

 

Priemerná výživová hodnota v 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1341 KJ / 320 kcal
Tuky: 1,79 g
– z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,26 g
Sacharidy: 59 g
– z toho cukry: 0,5 g
Vláknina: 20,5 g
Bielkoviny: 6,31

Porovnať
Katalógové číslo: 2929 Kategórie:

Popis

Použitie: na pečenie chleba, rožkov, pizze, langošov, pagáčov, posúchov

 

Návod na použitie:

Príprava bezlepkového chleba AniFitt je veľmi jednoduchá. Potrebujeme: 500 g múčnej zmesi, 530 ml vlažnej vody a 50 g jablčného octu alebo čerstvo lisovanej citrónovej šťavy. Vypracujeme cesto, ktoré necháme 5 minúť odležať. Následne cesto rozdelíme na dve časti, posypeme múkou a znovu dôkladne prepracujeme. Z cesta vytvoríme dva rovnaké bochníky, potrieme kokosovým tukom a dáme na plech s papierom na pečenie. Ohňovzdorná misa nie je potrebná! Pečieme pri 200 stupňoch 70 minút.

Ďalšie informácie

Hmotnosť500 g